kankaat & materiaalit

Verhoomolta löytyy laaja valikoima verhoiluun, koristetyynyihin ja  verhoihin sopivia kankaita ja nahkoja. Myös erikoiskankaat ulkokalusteisiin, veneisiin ja ajoneuvoihin.

Kankaiden lisäksi voit tilata verhoomon kautta tarvikkeet ja työkalut omiin verhoiluprojekteihisi.

Lauritzon´s on suomalainen vuonna 1911 perustettu perheyritys. Olemme kangaseditori, jolla on laaja ja monipuolinen mallisto korkeatasoisia huonekalukankaita. Oma mallistomme suunnitellaan Suomessa yhteistyössä eurooppalaisten kangastehtaiden kanssa muokaten värityksiä, struktuureita, materiaaliyhdistelmiä ja kuoseja Lauritzonin henkeen sopiviksi.

Annala on 100-vuotias kotimainen yritys, joka valmistaa suomalaiseen sisustusmakuun sopivia verhoilu- ja sisustuskankaita. Kankaidemme korkea laatu perustuu kolmen sukupolven aikana kertyneeseen tietotaitoon sekä modernin teknologian luovaan hyödyntämiseen.

 

Kvadrat luo korkealaatuisia nykyajan tekstiilejä ja tekstiileihin liittyviä tuotteita yksityisiin sekä julkisiin tiloihin. Kvadrat on saksalainen brändi ja se on Euroopan johtava design tekstiilien valmistaja. Designit heijastavat yksinkertaisuutta, väriä ja innovaatiota. 

Johanna Gullichsen tuo kudottujen kankaiden laajan maailman tähän päivään. Rohkea mutta selkeä kuviointi, luonnonmateriaalien käyttö ja teeskentelemättömyys muodostavat tyylin, jonka tunnusmerkkejä ovat mukavuus, värit ja helppokäyttöisyys.

Nevotex ei ole ainoastaan Skandinavian suurin kankaiden, nahan sekä verhoilu- ja sisustusmateriaalien tukkukauppias. Se on myös yksi vanhimmista – ja iloksemme myös menestyksekkäimmistä.

Sunbrella-kankaissa yhdistyvät tyyli ja tekniset ominaisuudet. Kankaat soveltuvat käytettäväksi kaikissa kodin tiloissa keittiöstä olohuoneeseen ja puutarhaan sekä lasitetuilta parvekkeilta saunan pukuhuoneisiin. Kankaat on viimeistelty likaa sekä kosteutta hylkiviksi ja ne kestävät myös vesipesua. 

Itävaltalainen laadukkaiden nahkojen valmistaja. Valikoimasta löytyy sopivia nahkoja huonekaluihin sekä autoverhoiluun. Laaja tekstuuri ja värivalikoima.

Laadukkaita keinonahkoja todella laajalla väriskaalalla. Sopii huonekaluihin, moottoripyörien penkeihin, kuntosaleille ja veneisiin.

Luova sisustaja ihastuu Villa Nova -kankaisiin. Hehkuvilla väreillä ja runsailla yksityiskohdilla on helppo luoda yksilöllinen sisustus. Kokoelmasta löytyy laaja valikoima erilaisia painettuja ja kudottuja kankaita. Itämaiset ornamentit ja metallimaisen kiiltävät pinnat ovat osa säkenöivän kaunista mallistoa.

Sisustustekstiilien, lattianpäällysteiden ja mattojen palveleva maahantuoja. Orient Occident on perustettu vuonna 1919. Yhtiö on koko ajan ollut suomalainen perheyritys.